Ми вважаємо, що кожна жінка погодиться з тим, що косметичні продукти промислового виробництва коштують досить дорого, в той час як мають незрозумілий хімічний склад і рідко коли по-справжньому працюють. Всі ми є жертвами реклами і маркетингу, коли потрапляємо під вплив обіцянок зі сторінок глянцевих журналів або телеекранів про гладкою і шовковистою шкірі. Але на ділі не завжди є ефект, вірніше, ефекту практично ніколи немає. А гроші витрачені.
Тому, використовуючи натуральні і зрозумілі інгредієнти, ви можете створювати власні кошти краси, які будуть коштувати для вас зовсім недорого і є дійсно корисними для шкіри.
Дозвольте розповісти вам про одну з найпростіших масок для обличчя, яку ви можете зробити в домашніх умовах, і яка дає реальний і видимий ефект.
маска для обличчя з білком яйця
Ця яєчна маска для обличчя запропонує вам відмінні результати, а також дуже проста в приготуванні. Основний інгредієнт в цій масці для особи — фактично єдиний — це яйце! Так, так просто!
Але ця легка в приготуванні маска для обличчя подарує вам прекрасне сяюче світіння, живлячи і розгладжуючи вашу шкіру.
Про цю масці для особи
Яєчний білок сам по собі має колосальні переваги для задоволення потреб жіночої шкіри.
Ознайомтеся зі статтею «Маски з білка яєць для особи: 6 ефективних саморобних масок», щоб дізнатися більше про цю чудову інгредієнті.
ви можете застосовувати цю маску для обличчя щодня (вранці або ввечері), в залежності від ваших уподобань.
Перш ніж ви почнете приготування вашої маски для обличчя з яєчного білка, дозвольте дати вам кілька порад.
Яйце — відмінний інгредієнт для створення і підтримки жіночої краси. Тому коли ви робите маску для обличчя з білком яйця, не викидайте жовток! Його можна ефективно використовувати як маску для зміцнення і живлення волосся. Жовток — корисна речовина для лікування пошкоджених і фарбованого волосся. Тому замислюючись про чергову домашньої spa-процедури, ви можете зробити одночасно дві маски — подбати про шкіру обличчя і вашому волоссі. При цьому використовуючи лише одне яйце.
Для кожного типу шкіри маску для обличчя з білком яйця можна вдосконалити, щоб вона підходила саме вам і вирішувала саме ваші проблеми. Нижче представлені варіанти додаткових інгредієнтів для кожного типу шкіри.
— для нормальної шкіри — яєчний жовток + сік з тертої моркви або навіть тільки терта морква + трохи молока
— для сухої шкіри — яєчний жовток + 1 / 2 авокадо з пюре
— для жирної або проблемної шкіри — яєчний жовток + 1 ст.л. лимонного соку + 1 ст. л. меду
— для чутливої шкіри — яєчний жовток + простий органічний йогурт (ви також можете додати мед, якщо хочете)
Тримайте будь-яку з цих масок для обличчя на обличчі близько 15-20 хвилин.
Це найпростіший варіант маски для обличчя з яєчним білком, яка готується швидко і допомагає зміцнити шкіру.
час приготування: 5 хвилин
час застосування: 15 хвилин
Білок яйця — 1 шт.
1. Відокремте білки від жовтка і добре збийте яєчний білок виделкою або використовуйте блендер. Після збивання білок повинен виглядати як піна.
2. Нанесіть піну його на тільки що очищену шкіру обличчя і залиште на 15 хвилин.
3. Коли ви відчуєте, що ваша шкіра стягується, акуратно видаліть маску з яєчного білка тканиною або спеціальним спонжем, змоченим в теплій воді.
Можна використовувати : 2 рази на тиждень
Результат приємно здивує вас, оскільки ваша шкіра буде випромінювати свіжість !
Якщо вам сподобався цей рецепт, ви також можете познайомитися з іншими рецептами чудових масок з білком яйця:
Жінки знають, як важко складати власний гардероб. На жаль, мало хто вміє це з народження…
При виборі взуття кожен з нас хоче отримати стильний та якісний виріб. Але чи можна…
Те, що секс-іграшки https://stylus.ua/falloimitatory/ - відмінний спосіб принести собі задоволення або використовувати їх у сексі…
Основні діагностики бронхіальної астми у дорослих та дітей. До якого лікаря звернутись. Лабораторні та інструментальні…
Наскільки достовірним є результат аналізу крові на панелі алергенів. Переваги та недоліки методу. Як підготуватись…
Розшифровка загального клінічного аналізу крові при алергії у дорослого та дитини. Підготовка до дослідження. Показник…